Ми раді бачити Вас щоденно з 10-00 до 17-00

пʼятницю, 29 березня 2024 р.

Всеукраїнський тиждень дитячого читання

 

В Україні щорічно в останній тиждень березня проходить Всеукраїнський тиждень дитячого читання. Славні традиції проведення Тижня було започатковано ще в далекому 1944 році. У той непростий час, наразі як і тепер, велика увага приділялася дитячій книзі, яка несла святе слово дітям – майбутнім творцям, винахідникам, вченим.

Книга – мудрий друг, який, не вміючи говорити, розказує про незвичайні пригоди і подорожі, про навколишній світ, про різні чудеса.

Книга вселяє в нас любов до рідної України, навчає рідної мови, розкриває красу поетичного слова, допомагає усвідомлювати його велику силу. Про все це дізналися дітки Гоноратського ДЗ « Капітошка», які завітали сьогодні до нашої бібліотеки. Бібліотекар Світлана Якубовська розповіла дітям історію про життя книг в бібліотеці, разом з малюками розібралися з правилами поводження з книгою. Прочитали казку « Як перестати злитися». Дітки принесли в подарунок до бібліотеки свої малюнки та навзаєм отримали розмальовки про книги та солодощі.На завершення Світлана Кирилівна звернулася до малечі: - « Бережіть книги, нехай вони супроводжують вас протягом всього життя. І нехай назавжди залишаться вашими вірними друзями і порадниками».























Немає коментарів:

Дописати коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...