Ми раді бачити Вас щоденно з 10-00 до 17-00

четвер, 15 листопада 2018 р.

Бібліотеки - невід'ємна частина громади

Вже понад 6 років наша бібліотека працює не як простий пункт видачі книг. Вона, без сумніву, є інформаційною основою високорозвинутої, сучасної громади. А це все завдяки безкоштовному Інтернет-центру, який працює в нашій бібліотеці.Адже вільний доступ до актуальної інформації є необхідною умовою функціонування сучасної бібліотеки.
Користувачі нашої бібілотеки мають багато можливостей , якими з задоволенням користуються, наприклад: телефонують рідним та близьким по " Скайпу" в інші міста чи за кордон, замовляють ЖД квитки, спілкуються з друзями у соцмережах, здійснюють покупки через Інтернет, подають показники та проплачують рахунки за електроенергію. Школярі можуть писати реферати та повідомлення на будь-які теми, пограти в улюблені онлайн-ігри.Тобто всі чотири комп'ютера весь час задіяні. 
 А 8 та 9 листопада жителі села мали можливість скористатися ще однією послугою - онлайн-запис до сімейного лікаря, яку проводили працівники районої лікарні.За ці 2 дні понад 100 чоловік змогли підписати електроні декларації та обрати собі сімейного лікаря. Це безумовно, зі слів місцевих жителів, дуже корисна послуга, завдяки якій вони зекономили свій час, кошти,та висловлювали слова подяки за надану можливість здійснення цієї процедури.
Це ще раз затверджує що  бібліотека є невід'ємною,важливою частиною нашого села.







Немає коментарів:

Дописати коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...