Ми раді бачити Вас щоденно з 10-00 до 17-00

четвер, 23 лютого 2023 р.

Світанки нескорених

         Болить… розстріляна весна

Несміло розкриває квіти.
Але безжалісна весна
Не залишає сил – радіти…
24 лютого – 365 днів війни, 365 днів незламності, 365 днів болю, сліз, втрат. 365 днів віри, надії. Ще зовсім недавно ми жили під мирним небом, радісно зустрічали світанки, ростили дітей. Але в один день все змінилося… . Жорстокий безбожний ворог напав на Україну і досі руйнує її. До крику болить за душі маленьких янголяток, які вже ніколи не стануть дорослими, болить від того, що білими лебедями в небеса відлітають найкращі, цвіт української землі. Болить за зруйновані та практично стерті з лиця землі наші квітучі міста та села. Болить за тих, кого розкидало по світу.
2022 рік став роком незламності! Разом з тим приніс багато випробувань, для багатьох він став чи не найважчим у житті. Та ми навчилися боротися, сподіватися, чекати і вірити в нашу перемогу.
В нашій бібілотеці представлено книжкову виставку: «Світанки нескорених » . Військові щоденники, хроніки подій, оповіді врятованих від тортур та смерті - це все книги про війну побачену на власні очі, про війну, якої не мало бути, і про героїв, які хотіли жити, але вмирали заради життя нас з вами.






Немає коментарів:

Дописати коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...