Ми раді бачити Вас щоденно з 10-00 до 17-00

понеділок, 21 грудня 2015 р.

Я чекаю Миколая






 
Хто ж він, той Святий Миколай, гість з неба, на якого так чекають діти?
За легендою - у дитинстві ( ріс Миколай у заможній родині) горнувся хлопчик до бідних, скривджених, голодних та калік. Змалку він щиро молився і просив у Господа добра, миру, прощення і милосердя для всіх. Миколай приходив на допомогу бідним знедоленим людям у найважчі хвилини іх життя несподівано і завжди так, щоб його ніхто не бачив.Робив добро, не чекаючи на подяку і славу. Всім серцем любив дітей і кожному хотів подарувати крапельку своєї любові.
 
 
18 грудня, на годину народознавства " Я чекаю Миколая", до інтернет-центру нашої бібліотеки завітали дітки дитячого садка. Разом з вихователями Паскаль В.С. та Паскаль Ганою та Дашею бібліотекар Якубовська С.К підготовили невелике тетралізоване дійство.Дітки з задоволенням, разом з героями - Св.Миколаєм Зірочкою, Ангелочком,Чортеням співали пісень,розповідали віршики,відгадували загадки.
Склавши долоньки, щиро молились Св. Миколаю не забувши попросити про подарунки.
Світлана Кирилівна розповіла малечі, що вночі до бібліотеки приходив Св. Миколай і залишив торбину з подарунками та срібну різочку для неслухняних.Так як всі дітки добре себе поводили тож їм достались подарунки.
 
 
На закінчення малі відвідувачі подивились мультик про Св. Миколая.Веселими та щасливими дітки залишали бібліотеку, вірячи у чудо грудневої ночі.  
 
 


                                                                        
 
 
 
 
 

Немає коментарів:

Дописати коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...