Ми раді бачити Вас щоденно з 10-00 до 17-00

вівторок, 15 грудня 2015 р.

Позбав Чорнобильського лиха народи всі та грішних нас



Чорнобиль... Чорний біль нашої землі.Скільки років не минуло б, все одно слово це полум'яніє чорним вогнищем скорботи. Чорнобильська аварія стала для нас уроком, за який заплачено дорогу ціну.14 грудня - в Україні День вшанування учасників ліквідації аварії на Чорнобильській АЕС.

















14 грудня, на годину мужності до нашого Інтернет-центру завітали учні школи.Бібліотекар Світлана Кирилівна розповіла присутнім про жахливі події аварії на Чорнобильській АЕС.Згадала про загиблих людей, які помирали в тяжких муках.Цікавим фактом для дітей стало повідомлення про те, що наш земляк - Серафін Василь був учасником ліквідації аварії.

















З особливою увагою діти переглянули веб-презентацію " Ціна життя".Вдивляючись в екран монітора, на обличчях малих відвідувачів відображався жах та біль. І хтось із дітей тихенько промовив : " Господи, їм було лише 26...".



Врятований світ - найкращий пам'ятник тим, хто працював і загинув у чорнобильському пеклі.Пам'ятати про них і робити усе, щоб на Землю ніколи не падала гірка зірка Полин.
 





































 
 
 
 
 

Немає коментарів:

Дописати коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...