Ми раді бачити Вас щоденно з 10-00 до 17-00

четвер, 13 червня 2019 р.

Під книжковою парасолькою

Нарешті почалися довгоочікувані літні канікули! Але робота нашої бібліотеки триває. Протягом літнього періоду читачі зможуть гарно відпочити - відправитися в захоплюючу подорож по сторінках улюблених книг, поспілкуватися з друзями в мережі Інтернет,переглянути  мультики, пограти в пізнавальні ігри.
Так 7 червня бібліотекар Якубовська С.К. запросила учнів   місцевої школи на бібліопікнік: "Під книжковою парасолькою", який пройшов в стінах школи, так як були погані  погодні умови. Але це не стало на заваді  весело та корисно провести малечі свій час. Розпочався бібліопікнік "блюдом" презентації книжкової викладки: " Літо + Книга = Вірні друзі"




                     




 
Світлана Кирилівна познайомила дітей з запропонованими книгами - це і казочки і енциклопедичні книжки про різні регіони України, пригодницькі та детективні книги.
Наступним "блюдом" була літературна вікторина. Діти на швидкість  відповідали на запитання вікторини та отримували фішки за правильні відповіді. Сподобалися дітлахам і такі "блюда" як " Склади прислів'я, " Чарівний глечик", " Добери пару". А з яким задоволенням малеча ловила хмарки з загадками.



 
В перервах між конкурсами Світлана Кирилівна розповідала школярам цікаві факти про книги, бібліотеку, письменників.
Після підведення підсумків, жюрі оголосило команду переможців та всі дітки отримали солодощі. Емоційно, змістовно пройшла наша зустріч. -"Читайте, насолоджуйтеся та відпочивайте" - такими словами завершила її Світлана Кирилівна.
 

Немає коментарів:

Дописати коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...