Ми раді бачити Вас щоденно з 10-00 до 17-00

четвер, 6 вересня 2018 р.

Планета Толерантності


Толерантність. Одне слово - а як багато має значень. Толерантність - це терпіння. Толерантність - це доброта душі. Це милосердя та співчуття.Толерантність - це повага та дружба. Так розпочалася година - спілкування:" До толерантності крок за кроком" в нашій  бібліотеці. Бібліотекар Якубовська С.К. розповіла учням місцевої школи що значить бути  толерантним. Наголосила, що кожному доцільно сформувати у собі толерантність як рису характеру. А для цього необхідно цінувати в кожній людині особистість і поважати її думки, навчитися сприймати людей такими, якими вони є, розуміти, що всі люди різні - не кращі й гірші, а різні. Діти висловлювали свої думки.
Присутніх зацікавила викладка літератури: " Планета Толерантності", на якій представлені книги , в яких висвітлюється тема  толерантності. Це " Мауглі" Р.Кіплінга, " Стійкий оловяний солдатик" Андерсена, " Малий і Карлсон, що живе на даху"А. Ліндгрен, " Опудало" В.Желєзнікова та інші.



















Наша земля - це місце, де ми всі можемо любити один одного, бути терпимими і продовжувати історію Планети Толерантності.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...