Ми раді бачити Вас щоденно з 10-00 до 17-00

четвер, 22 березня 2012 р.

Бібліотека села Гонората: на шляху оновлення

 «А можна мені погратись в «танчики»? А реферат про життя і творчість Ду Фу можна скачати? Світлано, а знайдіть, будь ласка, щось про маршала Маліновського!»,  - саме так тепер розпочинається робочий день в сільській бібліотеці Гонорати, зокрема, в Інтернет-центрі, з появою якого діяльність бібліотеки значно оживилась.
 Учні школи за допомогою Інтернет-центру поглиблюють знання із різних предметів, спілкуються з ровесниками, грають у віртуальні ігри. Вчителі шукають передовий досвід колег, додаткову інформацію та матеріали для навчально-виховного процесу.

 Жителі сільської громади за допомогою Інтернету навчились купувати та продавати, обмінюватися досвідом роботи. А для пенсіонера Одайника Феофана Гавриловича Інтернет надав можливість знайти відповідь на багато питань з історії Великої Вітчизняної війни. І про маршала Жукова та Маліновського, і хто взяв у полон в 1945 році маршала Пауліса? Від отримання повної, достовірної інформації Феофан Гаврилович завжди залишається задоволеним.
 Спілкуючись за допомогою програми Skype жителька села Нігруца Л.А. отримала можливість віртуально зустрічатися зі своєю сестрою з Росії.

 Інтернет-центр працює лише півроку, та вже існує багато планів та задумів. Основні з них – це залучення нових користувачів, створення і втілення нових форм роботи: веб-конференції, віртуальні подорожі тощо.
 Перемога у конкурсі проектів програми «Бібліоміст» - перший великий крок на шляху оновлення нашої бібліотеки.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...